perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pääsin pakoon ja vapaan miehen on helppo hymyillä!

Täytyypä tännekki kirjotella taas pitkästä aikaa! En oo oikee kerenny mitään tehä ku pitäny olla töissä! Oon siis alottanu "ihan oikeet" työt; 7h päivässä myyn lehtiä Mediapexillä. 



Ei siit sen enempiä, jos jotai kiinnostaa, ni voi kommentoida ja kysellä :D

En oo kait tänne muistanu kirjottaa, et oon muuttanu Vaasaan? Se tapahtu tammikuussa. En vaan jaksanu yksinäisyyttä ja kylmyyttä Oulussa ja tääl Vaasas oli mahdollisuus asua siskon luona kesään asti, ni mikäs siinä! 

 
Takkuset alkaa jo pikkuhiljaa takuilta näyttää ja ja hiusvärikriisiä pukkaa.. Värjätä pitäs, mutten tiiä YHTÄÄ, et millä värillä..
Kriiseilystä puheenollen, mulla on MATKAKUUME! Huvittais lähtee iha extempore-spontaani liftaus-reppureissulle eurooppaan kierteleen! Lähenki joko vapun aikana tai kesäkuun alussa, riippuu miten saan seuraa ja niin. Rahaa en aijo kovin paljo varata, vaan aijon ihan liftillä mennä ja nukkua sohvilla, asemilla, junissa yms. :) Oiskohan tätä lukemassa ketään, ketä kiinnostais? ;)

3 kommenttia:

  1. Liftaaminen on ihanaa! Ja vaikket löytäisi ketään, ketä lähtisi, ota vaan rohkeutta ja liftaa yksin. : ) Mua kyllä kiinnostaisi lähteä liftausreissulle sun kanssa, haluan vaan ensin liftata Suomen ympäri. On tullut liftattua jonkun verran, mutta täysin seikkailupohjalta en ole vielä ollut tien päällä, ensi kesänä on aikomus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellaki on! En ihan yksin viiti, ku en osaa oikeestaa muutaku suomea ni en iha uskalla :/:/ No lähen mun kaa sillee et kierretään eka suomi ja sit laajennetaan? ;)

      Poista
  2. Reilasin viime kesänä ja meiltä loppu rahat kesken reissun. Jonkun aikaa selvittiin ilman rahaa, milloin missä nukkuen, mut ruuan loppuessa oli palattava kotiin. En suosittele lähtemään eurooppaa kiertelee edes liftaten kovin pienelle summalla, koska reissusta tosiaan menee hauskuus ja fiilis äkkiä, kun nukkumapaikkoja ei löydykään ihan niin vain. Okei, asemat on, mutta niilläkin pidemmän päälle nukkuminen rupeaa ärsyttämään. Teltastakin ois hyötyä, mutta euroopassakin saat jonkun aikaa etsiä paikkaa, minne sen teltan tuikkaa pystyyn. Mut muuten kyllä: lähde ihmeessä kiertelee eurooppaa, koska se on näkemisen arvonen reissu!

    VastaaPoista