sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka

Hei! Mulla ois niiiin paljon asiaa, etten oikeen tiiä missä järjestyksessä kirjottaisin, mutta yritän kertoa kaiken mitä ajattelinki (:

Olin 10.8-20.8 Seinäjoella, kävin ensin siskon lapsen ristiäisissä. Äitini jälkeläisten ensimmäinen poika sai nimekseen Emil Tuomo Juhani.
Tässä kuvassa Emil saanu jo nimen, istuttiin äitini luona tietokoneella ja kuunneltiin tätä:
Jätkä meni ihan hiljaseks ku biisi alko soimaan :D


Äidin luona ollessani päätin (taas.. :)) laittaa itelleni rastat. Kun olin saanu etuhiukset takutettua, muistin, et mun täytyy mennä Video-EEG:hen, joten jätin pelkästään etuhiukset takuille.
Tässä kuva hiuksista ennen. Huomasin että hiukset on kasvanu paaljon ja juurikasvu myös.. Täytyis värjätä hehe :D

Tässä nämä etuhiuksi-takkuset.. :) Kuva on huono, mutta en saanu parempaa.-.

Maanantaina 20.8 alkoi tuskallinen matka Seinäjoelta Tampereelle, tilillä 70cnt, ei mitään kyytiä TAYS:iin.. Ainoa vaihtoehto oli liftaaminen.. No, lähdin n.8 aikaa liftaamaan Seinäjoelta, ennenko sain kyydin, moottoripyöräpoliisi pysähty ja jutteli mun kanssa hetken (Onko helppo liftata, ootko ennen liftata, mihin menossa.. jnejne) ja toivotti hyvää matkaa :) Sit pääsin semmosen n. 25vee jätkän kyydissä Jalasjärven ABC:lle ja kävin sieltä hakemassa purkin ananasta, istuin bussi-pysäkille, söin ananakseja. Äiti soitti ja sano, et sulla pitäs olla kyltti jossa lukee "TRE", joten kirjotin paperille TRE ja kyyti tuli melkee heti sen jälkeen. Pääsin n.30veen miehen kyydissä Tampereen keskustaan asti. Ikaalisten kohilla pysähdyttiin, siihen asti nukuin koko matkan. Treellä lähdin kiireellä kävelemään kohti TAYS:ia, saavuin vain 3 tuntia myöhässä. Se ei haitannut tutkimuksia, koska se oli kuitenkin neljän vuorokauden mittainen tutkimus. 

Perjantaina, kun otettiin nuo tutkimusläpät, ja myssy pois päästä, ja sain pestyä hiukset ja odottelin lääkäriä, takuttelin loppuja hiukseja. Kun pääsin lääkärille, sain kuulla että mulla EI OO EPILEPSIAA!! Mikä ilo! Matkalla Tampereelta Seinäjoella takuttelin loput hiukset! Nyt oon tullu takasi Ouluun,
Nyte ollaan naapurissa nauhottamassa biisejä ja runoja (LUE: Make ja muut nauhottaa)




Huomenna röntgeniin, selviää onko poskiluu murtunu vai onko siinä tulehdus... Hiukan pelottaa :c

1 kommenttia: